Markkinoille matka käy…

Jumesniemen maalaismarkkinat tulivat ja menivät menestyksekkäästi. Aurinkoista sunnuntaipäivää viettämässä oli valtaisa joukko innoikkaita ja hyväntuulisia markkinakävijöitä. Niin myyjiä kuin kävijöitäkin oli tänä vuonna selvästi enemmän kuin viime kesänä, ja välillä Korupaja Hopeakuun kojulla kävikin melkoinen hulina. Kiitos vielä kerran kaikille vierailijoille antoisasta päivästä.

Viime vuonna en vielä uskaltautunut mukaan, mutta tänä vuonna rohkaisin mieleni ja ilmoittauduin perinteikkäille Häijään markkinoille, jotka järjestetään Sastamalan Mouhijärvellä 41. kerran heinäkuun 28. päivänä klo 10-17. Uskoisin, että luvassa on työntäyteinen päivä, ainakin jos vanhat merkit paikkansa pitävät :). Samasta kojusta Korupaja Hopeakuun kanssa löydät myös Sinikka Taipaleen, joka ottaa mukaansa visakoivutuotteiden lisäksi tietenkin Evelacen alusasuja. Kannattaa siis tulla paikan päälle!

Korujen teossa on ollut pieni laiskottelutauko, kun olen käyttänyt alkuviikon mm.  nikkaroimalla uuden mainoskyltin kesäputiikillemme. Uudenkarhea kyltti pääsee tositoimiin huomenna, kun on taas aika putiikkivierailulle Kutalaan klo 18-20. Tulevan viikonlopun ja alkuviikon aion sen sijaan istua visusti työpöydän ääressä ja ahertaa korujen kimpussa. Uusia koruja ei siis ole tällä kertaa esiteltävänä, mutta jotain sinnepäin kuitenkin. Siskoni nimittäin tilasi kesätapahtumaan musta-keltaisen fasinaattorin, ja otin haasteen vastaan. Näitä voisi ehkä tehdä jatkossa enemmänkin, oli aika hauska pikkuprojekti.

Keltaisia kukkia ja mustaa tylliä siskon pääkoristeessa.

Keltaisia kukkia ja mustaa tylliä siskon pääkoristeessa.