Varpaan kolotusta

Pitkä aika on vierähtänyt edellisestä päivityksestä. Alkukesä on kulunut kesäisten kiireiden keskellä, eikä  tietokoneella istuminen ole houkuttanut. Kesäkiireet ja toisaalta akkujen lataaminen (ja myös se usein mainittu kassavaje) ovat syynä myös siihen, ettei koruilulle ole riittänyt aikaa eikä energiaa (eikä rahaa).

Tällä viikolla sain pitkästä aikaa tartuttua koruntekovälineisiin, vähän pakonkin sanelemana. Huomenna nimittäin järjestetään Jumesniemen maalaismarkkinat, joihin Korupaja Hopeakuu on heikkona hetkenään luvannut osallistua :). Alkuperäisenä tarkoituksena oli tehdä markkinoille runsain mitoin uusia koruja, mutta nyt olosuhteista johtuen määrä jäi aika pieneksi. Jotain uutta sentään sain aikaiseksi, varsinkin korvakoruosastolla. Kaikkein tyytyväisin olen kuitenkin alla olevan kuvan koruun, joka on aika monimutkaisen luomisprosessin ja inspiraatioiden sekamelskan tulos, mutta kaiken kaikkiaan aika mukava sellainen.

Tänään piti olla korutuotannon huippupäivä, mutta aamullinen tapaturma johti siihen, että päivä kului murtunutta (todennäköisesti) varvasta hoivatessa, ja inspiraatio tyssäsi siihen. Mielenkiinnolla odotan, miten mustanpuhuva ja turvonnut varvas selviää huomisesta markkinapäivästä…

Mutta tässä kuva uusimmasta lempikorustani, joka kulkee työnimellä Mandala 2. Fancy jaspista ja kuparia. Kuva on sen verran kehno (kännykällä napattu), että kannattaa tulla tutustumaan koruun luonnossa huomisilla markkinoilla.

Mandala 2, fancy jaspista ja kuparia