Takaisin toimeen

Hui, kuinka aika rientää ja karkailee käsistä! Ei todellakaan ollut tarkoituksenani pitää näin pitkää päivitystaukoa blogin kanssa, mutta niinpä vain kävi. Mutta nyt kesä on koittanut, ja minulla on paljon uutta kerrottavaa, joten takaisin toimeen!

Suurimpana syynä hiljaisuuteeni on ollut muutto pois kerrostalosta ihanaan pikkuiseen omakotitaloon, jonka yhteydessä on myös unelmieni täyttymys, eli autotallista tehty paja. Pajassa voin vihdoinkin toteuttaa myös ne äänekkäämmät (lue=enemmän takomista vaativat) korusuunnitelmani, jotka kerrostalokaksiossa jäivät ajatuksen tasolle. Talon ja pajan järjestelemisessä on vierähtänyt yllättäen kuukausi jos toinenkin, eikä kaikki vieläkään ole kokonaan kunnossa (saati sitten järjestyksessä). Autotalli vaatii vielä hiukan eristystöitä, ennen kuin siitä saa täysin talvilämpimän, mutta nyt ilmojen lämmittyä on aika upeaa tallustella ihan oikealle pajalle ihan oikeisiin töihin :).

Korupaja Hopeakuun kesä on kiireitä täynnä, ohjelmassa ovat ainakin vierailut kesäputiikissa Kutalassa (alkaen juhannusviikon torstaista ja jatkuen elokuun puoliväliin perjantaisin), sekä Jumesniemen maalaismarkkinat Hämeenkyrössä. Tarkempia päivämääriä ja kellonaikoja laitan lähipäivinä nettisivuille.

Valokuvausstudio ei ole vielä muuttanut ja asettautunut taloksi, joten tälle päivälle voin tarjota vain kännykkäkameralla näpätyn kuvan korusetistä, joka on tehty pikaisena tilaustyönä lauantain valmistujaisjuhliin. Settiin kuuluvat korvakorut, rannekoru ja kaulakoru, joissa on käytetty hopeaa ja korukiviä:

Herkullisia värejä kesän juhliin.

Herkullisia värejä kesän juhliin.