Projekteja siellä, projekteja täällä…

Jos edellisen kirjoitelmani aiheena oli kiire, niin voisin jatkaa samalla teemalla myös tällä viikolla. Erona edelliseen on, että nyt kiireet ovat olleet itseaiheutettuja – en voi syyttää ketään enkä mitään muuta kuin itseäni :). Kaikki alkoi rikkoutuneesta astianpesukoneesta, ja sen korvaamisesta syntynyt projekti on tällä hetkellä paisunut pienimuotoiseksi tee-se-itse-keittiöremontiksi uusine kaappeineen ja lattioineen. Ja kuten remontissa aina tahtoo käydä, homma on laajentunut…

Olen laiminlyönyt puutarhaani täydellisesti kevään ja kesän ajan, ja tässä vaiheessa vuodenkiertoa on se tilanne, että pihan voi pelastaa enää viikatteella tai trimmerillä. Keittiöremontin takia en ole ehtinyt vielä tarttua kumpaankaan, mutta sain sen verran aikaiseksi, että kartoitin pihan kasvillisuutta yhden aurinkoisen päivän aikana. Piha on rakentunut nykyiseen muotoonsa vuosikymmenien aikana, ja lähivuosina sitä on laiminlyöty niin minun kuin edellistenkin asukkaiden toimesta. Niinpä lupiinien, nokkosten ja karhunputkien joukosta löytyi monia yllätyksiä ja aarteita, kuten 5 eri ruusulaji(kett?)a, mahdollinen päärynäpuu ja karviaispensaita.

Viime perjantaina saatiin vihdoinkin, kaikkien kiireiden keskellä, putiikkikesä käyntiin myös Korupaja Hopeakuun osalta, ja jatkoa seuraa tulevina perjantaina aina elokuun 8. päivään asti. Jollet vielä ole käynyt tutustumassa putiikkiin, nyt kannattaa pistäytyä – tarjolla on korujen lisäksi myös laadukkaita Evelace-alusasuja niin naisille kuin miehillekin, kaikki tarjoiltuna viehättävässä maalaismaisemassa (Kutalantie 469, Sastamala).

Uusia koruja ei valitettavasti ole tällä viikolla näytettäväksi asti, mutta sen sijaan muutama Google+:n filtteröimä kuva pihastani ja putiikin pihasta:

kukkia2

Lupiinitkin ovat kauniita tähän aikaan vuodesta

Kukkia kotipihalla

Päivänkakkaroita ja harakankelloja

Lehmä halusi tehdä tuttavuutta

Lehmä halusi tehdä tuttavuutta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *